Reception for Pseudoarbejde

19.04.2018 - 15:30

For 100 år siden troede alle, at vi i dag ville arbejde 15 timer om ugen. Det skete bare ikke. Den 20. april udkommer antropolog Dennis Nørmark og filosof Anders Fogh Jensen med deres nye bog Pseudoarbejde. Den viser, hvad der skete, da vi i stedet for at holde mere fri endte med at få travlt med at lave ingenting.

Budskabet er, at alt for mange mennesker i stedet for at skabe reelt meningsfuldt og værdifuldt arbejde spilder deres tid med arbejdsopgaver, der er tomme handlinger iklædt avanceret fagjargon.
Og føler sig stressede imens.

 

Kom og hør forfatterne i en samtale med Per Michael Jespersen, redaktionschef på Politiken, om, hvad de fandt ud af på deres rejse rundt til mennesker, der ser deres arbejdsopgaver drukne i ligegyldigheder og de inspirerende individer og organisationer, der har taget skeen i den anden hånd.

Det foregår torsdag den 19. april klokken 15.30-17:30 hos

Gyldendal, Klareboderne 3, 1001 København.

PROGRAM:

15.30 Ankomst og registrering.

15.40 Velkomst ved Mette Korsgaard, redaktør på Gyldendal.

15.45 Et roadtrip i pseudoarbejde. Per Michael Jespersen interviewer Dennis Nørmark og Anders Fogh Jensen om deres rejse rundt til mennesker ramt af pseudoarbejde, og om, hvad vi hver især kan gøre for at få et meningsfuldt arbejdsliv tilbage.

16.35 Debat, spørgsmål, et glas vin og mulighed for at købe bogen til særpris.

 

Download invitationen her.