Hvad gør os syge og stressede i dag?

02.10.2018 - 14:30

Oplæg om stress og sygdom i dag.
Tid: 2. oktober 2018 kl. 14.30-17.00 

Sted: Mejlgade 51A, 2. sal, 8000 Århus C. 
Pris: 375,- kr. inkl. kaffe, te og sødt.

Tilmelding: Send en mail med navn, arbejdsadresse og telefonnummer til as@inpraxis.dk. Skriv "Pitstop Fogh Jensen" i emnefeltet på mailen. Du modtager herefter en faktura. Man er først endelig tilmeldt, når beløbet er indbetalt. Tilmeldingen er bindende og pengene betales ikke retur ved afmelding senere end en måned før arrangementet. Læs mere her: https://www.inpraxis.dk/kursus/pitstop-i-aarhus-fogh-jensen

Om arrangementet:

Problemer bor ikke inde i det enkelte menneske – de opstår, vedligeholdes og udvikler sig i et tæt samspil med kulturen. Vi har inviteret filosoffen Anders Fogh Jensen til at pit-stop i Aarhus, fordi han netop formår at sætte vores professionelle arbejde såvel som noget af det vi møder i vores egne liv ind i et større samfundsmæssigt og kulturelt perspektiv. Disse perspektiver kan udvide både vores tænkning og vores professionelle praksis.

Om sit oplæg denne eftermiddag siger Anders Fogh Jensen: ”Tilsyneladende bliver vi stressede og syge af ting, der kommer udefra, som inficerer os eller som presser os. Jeg vil i dette foredrag, at det er lige omvendt: Vi presser os selv og lider af indre overbelastninger. Det betyder ikke, at det er vores egen skyld, men vi sidder selv med nøglen til at ændre situationen”.