Personlige samtaler

De personlige samtaler handler om alt mellem himmel og jord, men som regel handler de om de store linjer og dit konkret levede liv, og sammenhængen imellem dem. Her hos filosoffen handler filosofi om at tænke bedre for at leve bedre, og det er det, den filosofiske samtale skal hjælpe til.

Samtalerne henvender sig til alle og kræver ikke noget forudgående fagfilosofisk kendskab. Det kan f.eks. være, at du efterhånden eller lige pludseligt står i en ny livssituation, som du har brug for at belyse og undersøge. Det kan f.eks. være at du er ramt af stress, sorg, ensomhed eller udmattelse og har behov for at forstå din situation i et større perspektiv. Eller du står måske i et dilemma. Eller du ønsker at lære dig selv, din tid og din verden bedre at kende, og hvad din plads kan være i den.

Med de filosofiske samtaler får du:

– Adgang til et åbent og samtidigt fortroligt samtalerum, hvor der er højt til loftet og plads til alle typer af undren, betænkeligheder eller glæde.

– Flere tusind års tankegods og begrebsmodeller at spejle dine tanker og situation i.

– Hjælp til at forstå dig selv som individ i forhold til samfundets historiske, sociale og materielle vilkår og til verden som helhed.

– Tid og ro til fordybelse i et spørgsmål, emne eller problem, som optager dig.

Hvis du vil anvende dig af klippekortet skal dette købes nedenfor inden du kan bestille tid. 

Priser

2 timer = 1.700kr 
 
Klippekort 
5 x 1,5 time = 5.500kr