Filosofiske samtaler: Professionelle

Filosoffen er tiltrådt som højskoleforstander på Vestjyllands Højskole, hvorfor samtalerne fremover vil finde sted i Velling, Ringkøbing. Der er foreløbigt lukket for samtaler, men det vil blive muligt at booke en tid henover sommeren. Hvis du har forespørgsel på et specielt forløb, f. eks. henover nogle dage, så er du velkommen til at sende en mail: anders@filosoffen.dk

De professionelt orienterede filosofiske samtaler henvender sig til alle. Det er her, du får filosofisk sparring i forhold til de arbejdsrelaterede emner og situationer. Det kan være en organisatorisk eller arbejdsrelateret problemstilling. Det kan også være, at du skal afholde en konference eller skrive en bog. Uanset hvad problemstillingen omhandler, kan det hjælpe at få vendt det med hjælp fra den filosofiske tradition og med filosoffens erfaring.

Bl.a. har filosofiske samtaler for professionelle været værdifulde i forhold til at give retning og mening til arbejdslivet, for udredningen af organisatoriske problematikker og som supervision for psykologer og psykoterapeuter. For psykologer på specialistuddannelse kan jeg godkendes som supervisor for speciale indenfor organisationspsykologi.

Priserne eksl. moms. og gælder for en person. Ved mere end en person tillægges 20%.
En time varer 55 min., dvs. 2 timer har 10 minutters pause midtvejs.

Hvis der ønskes forudgående forberedelse til samtalen tillægges der et gebyr på 600 kr. + moms pr. forberedelsestime.