Dannelsesrejse: Filosofisk livskunst på en uge - UDSOLGT

Rejsen Filosofisk livskunst er desværre udsolgt.

 

Hvis du vil skrives op til den næste rejse i Filosofisk livskunst, så send en email til info@dannelsesrejser.dk.

Tag med Filosoffen på Dannelsesrejse til Andalusien og få filosofiens svar på spørgsmålet: Hvordan skal jeg leve mit liv? 

Dannelsesrejsen giver en indsigt i og forståelse af de sidste 2500 års filosofiske livskunst. Vi tager på en fascinerende rejse igennem filosofihistoriens vigtigste livsvisdom. Her bliver du ikke bare indført i teori og praksis bag de vigtigste tilgange til at få et godt liv. Rejsen giver dig også lejlighed til at tænke over og tale om og blive beriget til nye måder at leve et godt og meningsfuldt liv. 

 Prisen inkluderer:

- fly tur/retur fra Kastrup til Malaga (hvis du selv vil arrangere fly fra en anden lufthavn eller komme på anden måde, så skriv det i emnefeltet og send gerne en mail til: info@dannelsesrejser.dk)

- transport til og fra lufthavnen til hotellet eller refugiet i El Valle

- 7 nætter i dobbeltværelse på hotel (der kan betales tillæg for enkeltværelser og for at bo på refugium). På Hotel Los Naranjos deler 5 værelser 2 bad. 

- fuldpension ifølge program

- 30 timers undervisning i Filosofisk livskunst fra Sokrates til Foucault m. kaffe, the og proviantering formiddag og eftermiddag

- 3 valgfrie guidede vandreture i nærområdet

Fuldpension iflg. program indbefatter

- Velkomstarrangement med tapas og informationer

- Frokost 5 dage i forbindelse med undervisningen

- 4 middage på Garden of Lemons

- Morgenmad hver dag på hotellet eller refugiet hvor du bor

Mulig tilkøb:

- Ophold på et refugium i enkeltværelse eller dobbeltværelse

- Guidet tur til Granada, inkl. transport (betales under ophold)

Refugier:

Undervisningen foregår dels på Jardin de los Limones og dels på El Secreto del Olivo. Hvor der ikke er gåafstand til undervisningen vil du blive kørt, og det vil du i det hele taget blive, hvis du ønsker det.

Vigtigst af alt: 

Du vender hjem som et mere dannet menneske. Det betyder, at verden kommer til at være et sted, der hænger bedre sammen, end den gjorde før. 

Til forskel fra de fleste andre kurser lover vi ikke, at du vender hjem med bestemte redskaber eller teknikker, som et mere kampklart og robust menneske, vi lover alene, at du vender hjem som et mere dannet og dermed udfoldet menneske med bedre navigationsevner i denne verden, hvad enten du er kommet som privat eller professionel, der ønsker at vide, hvad du står på.

Læs mere på www.dannelsesrejser.dk