Dannelsesrejse: Filosofisk livskunst på en uge

 

Dannelsesrejsen giver en indsigt i og forståelse af de sidste 2500 års filosofiske livskunst. Vi tager på en fascinerende rejse igennem filosofihistoriens vigtigste livsvisdom. Her bliver du ikke bare indført i teori og praksis bag de vigtigste tilgange til at få et godt liv. Rejsen giver dig også lejlighed til at tænke over og tale om og blive beriget til nye måder at leve et godt og meningsfuldt liv. 

 

24.-31. august 2019

Prisen inkluderer:
- fly tur/retur fra Kastrup til Izmir (hvis du selv vil arrangere fly fra en anden lufthavn eller komme på anden måde, så skriv det i emnefeltet og send en mail til: info@dannelsesrejser.dk)
- transport til og fra lufthavnen til hotel Karanfil i Güzelcamli
- 7 nætter i dobbeltværelse med eget bad og altan (der kan betales tillæg for enkeltværelser)
- halvpension, morgenmad og aftensmad
- 24 timers undervisning i Filosofisk livskunst m. kaffe/the og proviantering formiddag og eftermiddag

Vigtigst af alt: 

Du vender hjem som et mere dannet menneske. Det betyder, at verden kommer til at være et sted, der hænger bedre sammen, end den gjorde før. 

Til forskel fra de fleste andre kurser lover vi ikke, at du vender hjem med bestemte redskaber eller teknikker, som et mere kampklart og robust menneske, vi lover alene, at du vender hjem som et mere dannet og dermed udfoldet menneske med bedre navigationsevner i denne verden, hvad enten du er kommet som privat eller professionel, der ønsker at vide, hvad du står på.

Læs mere på www.dannelsesrejser.dk