BUTIK

KURSER


Filosofisk livskunst på en uge - Andalusien

Tag med Filosoffen på Dannelsesrejse til Andalusien og få filosofiens svar på, hvordan du lever dit liv på klogeste vis.
24.-31. august 2019

10.975 kr.

De store malere og deres tanker på en uge - Lilleasien

Tag med på Dannelsesrejse og få overblik over de store malere og deres tanker.

8.-15. juni 2019

10.975 kr.

Den moderne litteratur på en uge - Lilleasien

Tag med på Dannelsesrejse og få overblik over de 10 største temaer i den moderne litteratur. 

4.-11. maj 2019

10.975 kr.

BØGER


Metaforens magt

Sproget er en smugler, der har lommerne fulde af kulturelt gods. Metaforens magt afklæder myten om det gennemsigtige kommunikationsmedium, og kalder sproget ind til visitation.
320 kr. inkl. fragt

 

 

 

Projektsamfundet

Projektsamfundet handler om det samfund vi lever i. Bogen handler om de synkrone forvandlinger, der er sket indenfor fodboldsystemer, pardannelse, dans, sport, virksomheder, forvaltning, sygdomsbekæmpelse, arkitektur og krig op igennem særligt det 20. århundrede og til nu.
330 kr. inkl. fragt 


Kierkegaard

Filosoffen spørger Kierkegaard om, hvordan han skal leve sit liv og formidler svarene på en letforståelig og underholdende måde i denne bog, som behandler det universelle spørgsmål om, hvordan man lever sit liv på kløgtigst vis.
 

210 kr. inkl. fragt

Mellem ting

Anders Fogh Jensen baner en vej gennem hele Foucaults omfattende værk af bøger, artikler, interviews og forelæsninger og præsenterer Foucaults filosofi som ét sammenhængende tankesystem.
295 kr. inkl. fragt

 

 

 

Projektmennesket

Projektmennesket handler om livet i projektsamfundet, et liv med midlertidighed, ad hoc løsninger og nye forbindelser.

  

195 kr. inkl. fragt


Epi-demos

Epi-demos. En lille bog om store epidemier udkom i november 2011. Den handler om organisering og styring under forskellige epidemier, om overlappene mellem krig, epidemi og sociale interventioner og om epidemibegrebets udbredelse i nyere tid.

210 kr. inkl. fragt

Magtens kartografi

Magtens kartografi er skrevet i et let sprog, der med ekspressive tegninger genfortæller Foucault og Bourdieus teorier, og fører læseren igennem de mange forskellige idéer og begreber, på tværs af alle fag.
260 kr. inkl. fragt 

 

 

 

The Project Society

Today work, leisure, love, health, holidays, schooling and self-development seem to be flowing together in one big, chaotic mess. But in this book, the philosopher Anders Fogh Jensen explains that this mess has its own order: the project.

245 kr. tax, shipping and handling included.

FILOSOFISKE SAMTALER


Samtale: Personlig

De personlige samtaler handler om alt mellem himmel og jord, men som regel handler de om de store linjer og dit konkret levede liv, og sammenhængen imellem dem. Her hos filosoffen handler filosofi om at tænke bedre for at leve bedre, og det er det, den filosofiske samtale skal hjælpe til.

2 timer - 1700kr.

1,5 time x 5 - 5.500kr.


Samtale: Professionel

Her får du filosofisk sparring i forhold til arbejdsrelaterede emner og situationer. Det kan være en organisatorisk eller arbejdsrelateret problemstilling. Det kan også være, at du skal afholde en konference, skrive en bog, eller at du som psykolog vil gøre brug af tilbuddet om supervision. 

2 timer - 3.000kr. (+moms 750kr.) 

1,5 time x 5 - 13.000kr. (+moms 3.250kr.)

Samtale: Prs. - Gavekort

Her kan du købe et gavekort til en filosofisk samtale til din eftertænksomme ven eller familiemedlem, som får mulighed for at få vendt sine eksistentielle overvejelser, tanker og problemer med en filosof. De personlige samtaler handler om alt mellem himmel og jord, men som regel handler de om de store linjer og det konkret levede liv, og sammenhængen imellem dem. 

2 timer - 1700kr.


Samtale: prof. - Gavekort

Her kan du købe et gavekort til f.eks. din kollega eller arbejdsplads og give dem mulighed for filosofisk sparring i forhold til arbejdsrelaterede emner og situationer. Det kan være en organisatorisk eller arbejdsrelateret problemstilling. Det kan også være, at de skal afholde en konference, skrive en bog, eller at de som psykolog vil gøre brug af tilbuddet om supervision. 

2 timer - 3.000kr. (+moms 750kr.)