BUTIK

KURSER


Bibelen - Madeira

Tag med Filosoffen på Dannelsesrejse til Madeira. Vi gennemgår hele Bibelen for dig på en uge, tager den ud af hænderne på kirken og sætter den tilbage på hylden under Eksistens. Det vil sige, at vi læser Bibelen sådan, at den ikke handler om noget, der foregik engang i Galilæa, men om noget, der foregår hele tiden, om det indre livs store dramaer. Du skal ikke lave lektier, og der bliver rigeligt tid til at vandre eller bade.

6.-13. januar 2018

13.975 kr. 

BØGER


Metaforens magt

Sproget er en smugler, der har lommerne fulde af kulturelt gods. Metaforens magt afklæder myten om det gennemsigtige kommunikationsmedium, og kalder sproget ind til visitation.
275kr.

Kierkegaard

Filosoffen spørger Kierkegaard om, hvordan han skal leve sit liv og formidler svarene på en letforståelig og underholdende måde i denne bog, som behandler det universelle spørgsmål om, hvordan man lever sit liv på kløgtigst vis.
199 kr.

FILOSOFISKE SAMTALER


Samtale: Personlig

De personlige samtaler handler om alt mellem himmel og jord, men som regel handler de om de store linjer og dit konkret levede liv, og sammenhængen imellem dem. Her hos filosoffen handler filosofi om at tænke bedre for at leve bedre, og det er det, den filosofiske samtale skal hjælpe til.

2 timer - 1700kr.

1,5 time x 5 - 5.500kr.

Samtale: Professionel

Her får du filosofisk sparring i forhold til arbejdsrelaterede emner og situationer. Det kan være en organisatorisk eller arbejdsrelateret problemstilling. Det kan også være, at du skal afholde en konference, skrive en bog, eller at du som psykolog vil gøre brug af tilbuddet om supervision. 

2 timer - 3.000kr. (+moms 750kr.) 

1,5 time x 5 - 13.000kr. (+moms 3.250kr.)